Cartofi frantuzesti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 43559 vizualizari

 

Aceasta reteta nu are nevoie de nici o introducere, cred ca toata lumea a incercat-o macar o data:)

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 25 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se spala bine cartofii si ouale si se pun la fiert impreuna intr-o cratita mare cu apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se taie rondele.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza pe rand cate un strat de cartofi si unul de oua, se condimenteaza fiecare cu sare si piper. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. 

Se toarna smantana deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu pofta:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]