Cartofi frantuzesti

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 7110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 250 gr. cascaval
  • 4 oua
  • 150 gr. unt
  • 1 1/2 pahar smantana
  • 200 gr. sunca slaba
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se lasa sa se raceasca si se taie felii.De regula pentru reteta aceasta ouale se fierb tari dar eu le-am batut. Sunca se taie fasii mai grosute si dupa aia cubulete. Se unge cu unt un vas de sticla incasabil, se aseaza un rand de felii de cartofi, se pudreaza cu un praf de sare, piper, se pune un rand de sunca cubulete, cascaval razuit, iar peste ele turnam ouale batute si smantana si se repeta randurile. 

Se introduce vasul in cuptor sa se rumeneasca cartofii. Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

18.04.2012, 21:27

iry-gabriela 1

18.04.2012, 21:28

ispititor rauuuuuuu

Maria68 1

19.04.2012, 10:15

Multumesc frumos, dragele mele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti