Cartofi gratinati la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 12144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5Kg cartofi,
  • 4cabanosi,
  • 3oua,
  • 500gr branza telemea vaca,
  • 200gr cascaval,
  • vegeta,
  • sare,
  • margarina
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • smantana 2-3 lingurite
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta,20min.Se face un piure cu lapte si margarina,vegeta.Se fierb ouale 15min si se curata,se taie rondele.setaie feliute cabanosul.Se rade cascavalul si telemeaua.se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in el un rand de cartofi.unul de cabanos apoi de branza si apoi inca unul de cartofi.La sfarsit se pune cascavalul ras,cateva cubulete de margarina si 2-3 lingurite de smantana.Se da la cuptor 20-30 min,pana se rumeneste compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

09.01.2010, 12:14

ANCA,in loc de vegeta,punem o branza mai sarata altfel nu are gust deloc

nadina73 1

19.08.2010, 23:53

vreau o portie mare

babi5 1

20.06.2013, 19:21

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf