Cartofi Harz

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 9267 vizualizari

 

E o reteta nemteasca

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 500 gr leberwurst proaspat(puteti face si cu pateu de ciuperci)
  • o legatura shnitlauch(merge si ceapa verde)
  • boia iute
  • 4 oua
  • cateva felii de rosii
  • 150 gr smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Harz:

Se spala si se pun la fiert cartofii

Cand acestia sunt fierti se decojesc si se taie cubulete marunte,se adauga leberwurt-ul si smanatana ,condimentele,snitlauch-ul si se face un pireu mai vartos.(daca e prea tare compozitia se mai adauga smantana)

Se pune intr-o tava inalta tapetata cu hartie de copt.

Se fac in compozitie cateva adancituri cu lingura, in care se sparg ouale,se aseaza feliutele de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste bine(aproape 20 minute la 200 grade).

Se lasa un pic sa se raceasca dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Harz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]