Cartofi in sos alb

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 9170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 20 gr unt
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingurita cu condimente pentru cartofi
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos alb:

Cartofii ii curatam de coaja , ii taiem cuburi si ii spalam sub jet de apa rece .

Punem mult ulei intr-o tigaie.Cand uleiul este bine incins punem cartofii.Presaram sare si piper si ii lasam la prajit.Cand s-au rumenit ,ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Separat topim untul intr-o tigaie antiaderenta.Adaugam smantana,condimentele,parmezanul si amestecam cu o spatula de lemn.Lasam la foc mic pana obtinem consistenta dorita.

Adaugam cartofii si amestecam bine.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana la cuptor