Cartofi in sos picant de rosii

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 23 Apr 2013 | 6137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi de marime medie
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de ardei iute
  • 2-3 frunze busuioc
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos picant de rosii:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Punem intr-un blender rosiile, ceapa, usturoiul si pudra de ardei iute si mixam pana obtinem o pasta fina, omogena.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam sosul picant de rosii, busuiocul tocat si lasam compozitia pe foc timp de 4-5 minute.

Apoi punem cartofii, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade putin sosul.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot