Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui

de izulika in Pui, 28 Iun 2010 | 10440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 4-5  linguri ulei
  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • delicat
  • piper
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui:

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie ca pentru cartofi pai.Intr-o tigaie sau tuci se adauga uleiul,apoi cand s-a incins putin se pun si cartofii si se acopera cu un capac.Se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi.

Cand cartofii s-au inmuiat se adauga 3-4 linguri musdei de usturoi si se sareaza dupa gust.

Pieptul de pui se prepara ca aici: http://bucataras.ro/retete/6043/piept-de-pui-la-cuptor-cu-salata-asortata.html

TIPS-URI

1

pentru a fi de post se servesc fara piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ana 1

29.06.2010, 14:20

Gaby depinde ce vrei sa mananci !Aveam un preot in sat Dumnezeu sa-l iert si venea la noi ,se mai nimereu si zile de post si zicea ce ai de mancare?Ciorba de pui..:"A bun ,scoate carnea si adu "

gaby_duceag 1

29.06.2010, 14:28

mena29 1

10.07.2010, 22:45

Ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kofta cu sos tomat la cuptor