Cartofi la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2012 | 4803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3 crenvusti mari( de marimea unui cabanos)
  • citeva masline
  • ulei
  • sare
  • brinza topita felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi. Ii spalam si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Peste acestia punem crenvustii taiati rondele, maslinele fara samburi si presaram sare. Stropim cartofii cu putin ulei de masline si ii dam la cuptorul incins la 200 grade.

Cand sunt gata, scoatem tava din cuptor si asezam peste cartofi feliile de branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]