Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2015 | 3559 vizualizari

 

O reteta foarte simpla de cartofi, rumeniti si deliciosi!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 1 plic de Knorr Punga magica, cartofi cu rozmarin si usturoi.
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi:

Cartofii i-am curatat si spalat bine,apoi i-am taiat in 4, sau se pot felia, se adauga uleiul amestecat bine cu jumatate de plic de Knorr punga magica si se baga in punga speciala pentru copt din interiorul plicului.

Se da la cuptor 30 de minute,apoi se deschide punga si se mai lasa 15 minute pana se rumenesc frumos.

Se servesc ca garnitura langa o ceafa de porc sau alte preparate.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

se poate adauga si cativa catei de usturoi curatat in punga pentru aroma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

CameliaR 1

16.10.2015, 14:03

Buna

Gherca Daniela 1

16.10.2015, 14:03

buni, buni!

Aletta 1

16.10.2015, 15:42

Multumesccc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]