Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori

de Corinuta in Porc, 27 Aug 2010 | 4990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 200 g ceapa
  • 400 g rosii din conserva
  • 4 castraveciori
  • 500 g costita afumata
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml supa de legume (din 1/2 cub de supa)
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori:

Se curata ceapa si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele, nu foarte subtiri.

Se prajesc cartofii intr-o tigaie in ulei timp de aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai prajesc putin impreauna.Se condimenteaza cu sare si piper, se strivesc rosiile si se adauga impreuna cu supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit aprox. 15 minute.

Intre timp se spala si feliaza castraveciorii, se indeparteaza oasele de la costita, iar carnea se taie cubulete.

Se adauga ambele ingrediente peste cartofi si se mai fierb aprox. 5 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor