Cartofi Lyonezi

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 6184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • 100g branza de vaci
  • 150g iaurt
  • 1ceapa
  • 2oua
  • 2ciuperci
  • 1lingura ulei
  • sare,piper
  • oregano verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Lyonezi:

Jumatate din cartofii fierti intregi si apoi taiati cubulete,se pun intr-un vas de yena,printre ei bucatele de branza,se condimenteaza cu sare si piper,deasupra se pune ceapa si ciupercile tocate si calite in ulei si restul de cartofi;se bat ouale cu iaurtul,se rastoarna deasupra si se da la cuptor 15min;la servire se pune deasupra oregano verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Lyonezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]