Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor

de oanapl in , 6 Iun 2018 | 2540 vizualizari

 

Am pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a oferit un plus de savoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g pastrama / bacon
  • rosii cherry
  • condiment pentru cartofi Delikat
  • ulei de măsline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor:

Cureti cartofii, îi tai felii fără a le desprinde, cu ajutorul unui cuțit cu lama subțire.
Pensulezi cartofii cu ulei de măsline, presari peste ei condiment pentru cartofi Delikat, apoi îi așezi în tava unsă cu ulei. Adaugi pastrama tăiată feliuțe și roșiile cherry și introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 40-50 de minute.
Cartofii pot fi seviți fie simpli, cu ketchup, cu murături sau ca garnitură la orice friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]