Cartofi noi la tigaie

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 7282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • -ulei
  • -sare
  • -3 catei usturoi
  • -parmezan
  • -piper
  • -chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la tigaie:

Se curata cartofi de coaja cu ajutorul unui birete de sarma .cartofii care sunt mai mari se taie in doua iar cei mici selasa intregi.Dupa care se pun la fiert in apa cu sate timp de 10min. Se scot din apa cand au trecut cele 10 min si se pun la prajit intr-o tigaie cu un pic de ulei.Se adauga si usturoiul curatat si zdobit cu lama cutitului se condimeteza cu sare , piper si chili.Cand s-au rumenit se scot pe un servet de hartie sa se absoarba surplusul de ulei si se presoara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

02.06.2010, 23:17

Luminita sunt de acord cu ce ne propui asta seara; cartofi noi , dovlecei noi ... delicii !

Rocsi 1

03.06.2010, 11:21

ce mult imi plac

auroravoicu 1

04.06.2010, 15:36

Bun,bun de te lingi pe degete!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi picanti