Cartofi noi (la tuci)

de Adele in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 4919 vizualizari

 

Daca tot este vremea lor si am mai vazut pe aici pe bucataras ..;;)

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi.
  • 2 catei de usturoi.
  • 1 lingura cu ulei.
  • 1 cub(15 gr aprox) unt.
  • sare.
  • piper.
  • patrunjel proaspat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi (la tuci):

Se curata si se spala cartofii foarte bine, se taie in doua sau in patru in functie de marimea fiecaruia. Se pune tuciul pe foc cu ulei ,se adauga si untul, se pun cartofii si usturoiul, jumatate de pahar de apa si se acopera cu un capac, se lasa la foc potrivit pentru 10 minute (din cand in cand se intorc pe o parte si pe alta).

Se potrivesc de sare si piper si se lasa la rumenit in ulei,cand sunt gata se opresc, se dau la o parte si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se servesc ca atare sau ca garnitura alaturi de orice tip de carne sau peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi (la tuci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu unt si marar