Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)

de Dragan in Mancaruri de post, 16 Iun 2014 | 14899 vizualizari

 

Eu le spun bramboraki :) ca sunt crocante ca cipsurile....si reteta este din Cehia (bunica mea este de acolo).

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • un catel de usturoi (mai micut)
  • 300 gr faina
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi pane (BRAMBORAKI):

Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu lingura din compozitie si puneti-o in ulei incins.

Le prajiti ca pe carne pane, pe ambele parti. :) Se mananca calde cu branza (vaca, oaie, capra) prajita sau neprajita.

Sfat! Daca va iese compozitia prea tare adaugati putina apa! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]