Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta

de Catalina L in Mancaruri de legume, 10 Apr 2021 | 2180 vizualizari

 

Am utilizat radacina de telina in loc de cartofi ca sa obtin o reteta sanatoasa cu putini carbohidrati.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • 50 gr feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta:

Curatati radacina de telina si taiati-o batonase.

Stropiti-le cu ulei, puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

 Amestecati bine. Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C. Serviti imediat cu branza sarata (telemea, feta) presarata deasupra . Foarte bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

11.04.2021, 10:12

Interesant!

Panacris 1

12.04.2021, 18:17

Încă n-am avut curajul! De probat!

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 13:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos alb