Cartofi ţărăneşti

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 5313 vizualizari

 

Am facut cartofi taranesti, cu ceapa alba si rosie, sunculita afumata, verdeturi si cascaval ... o nebunieeee!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 cepe (2 albe/1 rosie),
  • 350 gr sunculita afumata,
  • cascaval,
  • verdeturi uscate (patrunjel, cimbru, oregano),
  • sare ,
  • piper,
  • boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti:

Cartofii i-am fiert in coaja, apoi i-am racit si i-am curatat. I-am tocat in cuburi (ceva mai mari, cam ca la salata orientala).

Intr-o cratita incinsa cu 2 linguri de ulei am calit ceapa taiata pestisori si sunculita taiata pe lung felii subtiri. Am adaugat sare, piper si boia si am lasat pana s-a rumenit ceapa.

Apoi am pus cartofii, verdeturile si am amestecat de cateva ori. Am lasat maxim 10 minute pe foc mediu, amestecand mereu sa nu se prinda de cratita.

Am servit cartofii taranesti fierbinti cu cascaval ras deasupra.

O mega bunatate! Va recomand sa testati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 12:55

foarte buni...imi plac....

Laly 1

13.12.2011, 13:40

Ce bunatate

Dana_Retetegg 1

13.12.2011, 16:47

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CHIFTELE DIN OREZ ASEZONATE CU CURRY