Cartofi taranesti

de Miha in Porc, 10 Dec 2009 | 8631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 200 g muschiulet tiganesc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se fierb, taiati cubulete sau in coaja, dupa preferinta, in apa cu sare.

Muschiuletul il taiem fasii subtiri pe care le prajim putin intr-o tigaie stropita cu putin ulei de masline.

Adaugam ceapa tocata marunt sau taiata solzisori. Eu am preferat sa o toc marunt din motive mofturoase. :))

Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam cartofii taiati cubulete si amestecam usor, sa nu se striveasca.

Se adauga boiaua de ardei si se potriveste gustul de sare si piper.

 

TIPS-URI

1

dupa ce am pus boiaua nu mai lasam mult la prajit, pentru ca aceasta devine amara

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai