Cartofi taranesti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2009 | 12904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura mica marar
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 50 gr unt
  • sare, delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofi se taie bucati mari apoi se pun la fiert cu sare si un pic de delicat. Usturoiul se taie feliute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si untul apoi se adauga usturoiul si se "ameteste" un pic, apoi ardeiul taiat cubulete. cind s-au inmuiat se adauga cartofii, se mai amesteca in tigaie cu grija sa nu se sfarime. La final se pune mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]