Cartofi taranesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 5695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • kaizer
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 linguri bulion
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se taie cubulete ca de piure si se pun in apa cu sare la fiert,10-15 minute.Nu trebuie lasati sa se sfarame.Intre timp se taie ceapa felii subtiri,kaizerul se taie cubulete si se pun la calit in ulei de masline,dupa vreo 5 minute se adauga bulionul,sarea si piperul si se amesteca bine.Se adauga sosul format intr-un vas termorezistent,si se pun si cartofii fierti.Se pune sare si piper si se amesteca bine,dupa care se da la cuptor 10-15 minute.Se poate servi cu snitel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

09.05.2012, 11:03

Sim0na 1

09.05.2012, 22:35

foarte buni!!!

Bya Ralu 1

09.05.2012, 23:20

multu

COMENTEAZA