Cartofi umpluti

de -tony- in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2012 | 3550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 350 gr carne tocata
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ceapa
  • smintina
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • salvie
  • rozmarin
  • 3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.

Separat se pune intr-o tigaie putin ulei si se adauga ceapa ceapa tocata marunt, ardeiul tocat marunt. Cand acestea s-au rumenit se adauga carnea tocata. cand aceasta si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si condimentele. Se calesc timp de 15 minute.

Cand cartofii sint fierti pe jumatate ( cand intra scobitoarea lejer in ei) se scot si se racesc sub jet de apa rece, dupa care se scobesc lasand un strat de aproape un centimetru . Se aseaza in tava si se pune umplutura. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute. Se orneaza cu smantina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mix grill cu sos de ciuperci si cartofi la cuptor