Cartofi umpluti la cuptor

de lira in Mancaruri cu carne, 11 Iul 2010 | 10165 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna si pe deasupra este foarte adaptabila pentru ca se poate face cu toate "resturile" de prin frigider. Eu aproape niciodata nu le cantaresc, le iau "ochiometric" si mereu iasa foarte buni. Varianta de astazi a avut urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi
  • 150-200 sunca, kaizer, salam, ce aveti prin frigider
  • 150 cascaval
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 ou
  • o lingurita Delikat
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade

Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de piure, se adauga sunca, cascavalul, oul, smantana si se condimenteaza. Se amesteca toate , dupa care umplem toate cojile cu acesta compozitie. Deasupra se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc. Sunt foarte buni serviti cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu costita la cuptor