Frumos spus , buna reteta , sper sa am si cu ce sa fac .La noi produsele lactate sunt scumpe , cei care au pamant produc doar pentru consumul lor si al sefilor care i-au angajat si promovat in locuri care n-au nicio legatura cu calitatile lor personale .
Nu stiu cat mai costa casul pentru ca nu am mai avut timp sa fac piata , dar iti pot spune ca 1 kg de branza buna costa in piata 20 de lei .
Poti sa refuzi sa cumperi branza grasa , nefiscalizata , deci mai ieftina ,direct de la tarani , pentru ca nu se taie in felii perfecte si ca nu rezista multa vreme in frigider sau poti sa cumperi tot de la tarani , tot branza nefiscalizata , dar mai scumpa decat branza grasa pentru ca este o branza foarte frumoasa si rezistenta , buna de pozat dar cu gust de cauciuc , dar cine-i prostul care sa tina cont de gust , de parerea , de cum se simte cel care o mananca si sa se intrebe cu ajutorul carei substante o fi inchegat taranul branza aia artificiala ?