Cas la borcan

de gaby_duceag in Conserve, 15 Iun 2012 | 29701 vizualizari

COMENTARII (34)

alinutzika 1

15.06.2012, 15:46

e buna ideea, daca zici ca nu se strica!

mena29 1

15.06.2012, 15:55

Diana,sunt total de acord cu tine

mihaelar63 1

15.06.2012, 17:00

O. K . am inregistrat procedura
Este o binecuvantare ca putem beneficia si de produse ,, curate ''

laura_n 1

15.06.2012, 17:15

ce bun este, asa face si mama mea! este o nebunie !

mamaieelena 1

16.06.2012, 11:13

imi place o sa vin la tine sa iau si eu cas ca eu nu am de unde????

gaby_duceag 1

16.06.2012, 12:46

mai, aici se gaseste toata vara, dar niciunul nu e la fel de bun ca cel facut primavara. eu vreau sa pun si-n scoarta de copac, e o nebunie!!!

Sim0na 1

16.06.2012, 21:35

N-am mancat niciodata casul facut asa.. deci, am trecut reteta la favorit! Lapte de vaca am.. de oaie am, deci.. tre sa ma pun pe treaba! Sau s-o pacalesc pe soacramea

Irina 1

21.02.2013, 16:50

Mama, ce mi-e dor de un cas framantat, cu o mamaliguta fierbinte peste el... Ai mei il framanta cu sare si il pun intr-o folie de plastic si il ruleaza, apoi il pastreaza in congelator, pana dam noi o fuga acasa.

Constelatialeu 1

20.06.2013, 06:49

Peste ce bunatate am dat.Ma urc in tren si vin la tine....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]