Cascaval de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 35936 vizualizari

 

Cascaval de casa, o alternativa gustoasa la cascavalul din comert.....

 

INGREDIENTE

  • - 500 grame branza proaspata de vaci
  • - 100 g unt
  • - 1 ou (pentru culoare)
  • - un varf de  lingurita bicarbonat de sodiu
  • - sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Mod de preparare Cascaval de casa

Branza se amesteca bine cu sarea, oul si bicarbonatul. Untul se pune la topit intr-o oala, apoi se adauga branza  peste unt, amestecand continuu. Se obtine o pasta elastica, care se pune in folie alimentara si se da la rece.

Cascavalul de casa e mult mai bun decat cascavalul de cumparat si sa nu mai vorbesc de faptul ca se cunoaste si la buzunar...:)) Eu am pus si chimen in compozitie, pt ca imi place gustul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ArianaBala 1

12.12.2011, 19:00

ce-mi plac retetele tale de branzeturi o sa le incerc pe toate

anomisana 1

14.01.2012, 20:26

Dintre brânze mie îmi place cel mai mult caşcavalul şi nu am văzut până acum reţeta asta? De neiertat. Direct la favorite.

alinutzika 1

15.01.2012, 16:43

sa-mi spuneti cum v-a iesit, ariana si anomisana...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci