Cascaval de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 36298 vizualizari

 

Cascaval de casa, o alternativa gustoasa la cascavalul din comert.....

 

INGREDIENTE

  • - 500 grame branza proaspata de vaci
  • - 100 g unt
  • - 1 ou (pentru culoare)
  • - un varf de  lingurita bicarbonat de sodiu
  • - sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Mod de preparare Cascaval de casa

Branza se amesteca bine cu sarea, oul si bicarbonatul. Untul se pune la topit intr-o oala, apoi se adauga branza  peste unt, amestecand continuu. Se obtine o pasta elastica, care se pune in folie alimentara si se da la rece.

Cascavalul de casa e mult mai bun decat cascavalul de cumparat si sa nu mai vorbesc de faptul ca se cunoaste si la buzunar...:)) Eu am pus si chimen in compozitie, pt ca imi place gustul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ArianaBala 1

12.12.2011, 19:00

ce-mi plac retetele tale de branzeturi o sa le incerc pe toate

anomisana 1

14.01.2012, 20:26

Dintre brânze mie îmi place cel mai mult caşcavalul şi nu am văzut până acum reţeta asta? De neiertat. Direct la favorite.

alinutzika 1

15.01.2012, 16:43

sa-mi spuneti cum v-a iesit, ariana si anomisana...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica