Cascaval DeSenvis pane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 13907 vizualizari

 

Preferatul lui Vladut :), cascavalul pane se poate manca cu diferite salate sau ca si aperitiv cald, alaturi de alte preparate (chiftelute, ficatei, carnaciori).

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • optional boia dulce
  • pesmet
  • 250 g cascaval DeSenvis Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval DeSenvis pane:

Feliile de cascaval se taie mai grosute si se pun pe o farfurie, in congelator, 10 minute, pana se intaresc putin. Astfel, nu sa va imprastia in timpul prajirii.

Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.

Feliile de cascaval se dau prin aceasta compozitie, se tavalesc prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval DeSenvis pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]