Cascaval pane

de LUK in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 7657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii groase  de cascaval
  • pesmet
  • faina
  • ou
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

 Batem oul cu sarea.Dam feliile de cascaval prin ou,apoi prin faina,iarasi prin ou si la final prin pesmet.

Prajim feliile in uleiul incins,pe fiecare parte avand grija cand le intoarcem de pe o parte pe cealalta sa nu se imprastie pesmetul.Nu trebuie lasate mult,doar pana se rumeneste pesmetul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu broccoli