Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4805 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: cascaval pane, delaco, retete Aperitive / Garnituri
Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.
Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de ralu_river 1
de MIUTA 1
jolygina 1
dantes 1
simplu si delicios
ianculubita 1
mmm,ce bun este
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:47
ieri la 09:54
pe 12.03 la 20:20
pe 12.03 la 09:45
pe 11.03 la 20:54
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
Bucataras
RODIMUR
Teo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
tiby 1
mamica 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!