Castane coapte

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2012 | 6395 vizualizari

 

nu e o reteta insasi...insa am vrut sa postez cum se fac deoarece si eu la rindul meu am invatat de la altii cum se fac castanele coapte si ma gindesc ca poate folosi cuiva '' reteta'' mea :)

 

INGREDIENTE

  • castane
  • tigaie speciala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Pentru castane exista o tigaie speciala. O punem pe foc. Punem castanele si le amestecam foarte des pentru a nu se arde. Foarte folositor e daca se taie putin coaja cu un cutit, asa nu vor pocni si se vor coace mai usor.

Daca nu se dispune de o tigaie speciala se pot face si la cuptor. In acest caz este indicat sa se taie putin coaja...altfel vor pocni...

Cand sunt gata,le lasam putin sa se raceasca,le decojim si mancam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de rata cu portocale si castane