Castraveti Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Castraveţi 5 kilograme
  •  Morcovi 250 grame 
  • Ţelină rădăcină şi frunze 3 bucăţi 
  • Hrean 5 bucăţi
  • Mărar uscat 100 grame  
  • Condimente (boabe de muştar, coriandru, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru uscat) după gust 
  • Usturoi 1 căpăţână 
  • Frunze de vişin   
  • Apă 2 litri 
  • Oţet 500 mililitri 
  • Zahăr 250 grame 
  • Sare neiodată 150 grame 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti Panacris:

Castraveţii se spală şi se taie la capete. Se curăţă zarzavatul apoi se aşează în borcane împreună cu castraveţii în straturi. Oţetul, apa, sarea, zahărul şi condimentele se pun la fiert. După ce au dat în clocot se toarnă peste castraveţii din borcane. Se leagă cu celofan dublu şi se pun la răcoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogasari in otet (reteta Motan)