Ceafa de porc afumata pe pat de legume

de deyutzky in Porc, 12 Ian 2014 | 16212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare ceafa afumata
  • 2 cartofi
  • 1 rosie mare
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6-7 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • jumatate cana de bere
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc afumata pe pat de legume:

Spalam bine ceafa de porc si legumele.

Taiem felii ceafa de porc, cartofii cuburi, ceapa julien, rosiile cuburi, morcovii si usturoiul rondele.

Legumele le punem intr-un bol si le condimentam cu sare si piper.

Condimentam si feliile de carne.

Ungem o tava cu ulei si punem legumele, iar peste legume punem feliile de carne.

Ungem apoi cu putin ulei fiecare felie de carne.

Turnam si berea in tava dupa care acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic aproximativ 60 minute sau pana cand carnea si legumele sunt gata.

Inainte cu 20 de minute ca aceastea sa fie gata se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca putin.

Se aseaza pe un platou si se presara deasupra patrunjel tocat.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc afumata pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]