Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600

de Bya Ralu in Porc, 29 Apr 2014 | 4457 vizualizari

 

Am pregatit o reteta speciala, pt reteta nr 600 :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ceafa de porc
  • cateva frunze de leurda
  • 1 mana de nuci
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir,piper alb
  • condimente italienesti pentru cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600:

Ceafa de porc se pune la marinat cu toate condimentele,uleiul de masline si vinul alb,se lasa 1 zi la marinat in frigider.

Frunzele de leurda,,impreuna cu nuciile se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine pana se maruntesc.

Se pune cateva linguri din compozitia mixata pe o folie de aluminiu,se aseaza carnea deasupra,si repetam procedura,carnea trebuie sa fie acoperita pe ambele parti cu leurda si nuci.

Se inchide folia se pune intr-o tava impreuna cu sosul format de la carnea marinata,putina apa si se da la cuptor pentru circa 1 ora,se scoate din folie si se da iar la cuptor pentru inca 1 ora.

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez

2

Carnea nu trebuie sa fie arsa,nu trebuie sa fie nici in sange,dar poate avea o culoare usor rozalie,e foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de nuci si leurda -reteta nr 600" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor