Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2021 | 2182 vizualizari

 

Fiind sezonul gratarelor, mai tot timpul ramane carne de la gratar pe care nu mai ai placerea sa o mananci a doua zi - acum ne-a ramas niste ceafa de porc la gratar. I-am facut un sos cu smantana si o garnitura de cus-cus - a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 3- 4 buc. ceafa de porc fara os la gratar
  • un dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 lingurite mujdei usturoi
  • Ulei
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie:

Curatam si tocam legumele cubulete. Incingem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa. Dupa ce se inmoaie, punem ardeiul si dovlecelul si le lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Adaugam smantana de gatit, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba circa 5 minute, apoi punem mujdeiul de usturoi si ceafa taiata cubulete. Mai lasam cateva minute pe foc apoi servim cu cus-cus cu menta si rodie - pregătit astfel: https://m.bucataras.ro/retete/cuscus-cu-menta-si-rodie-95530.html
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii