Ceafa de porc la gratar

de lia maria in Porc, 19 Mar 2011 | 6424 vizualizari

 

Chiar daca inca timpul de afara nu ne permite sa pregatim un gratar in aer liber , il putem prepara si in casa. Rapid , gustos si usor de gatit. Cantitatile de carne si cartofi, se stabilesc functie de numarul de personae pentru care pregatim masa.

 

INGREDIENTE

 

  • Felii de ceafa fara os
  • Cartofi
  • Muratura/mujdei
  • Ulei
  • Condiment
  • Ulei de palmier( pt cartofi)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

 

Punem tigaia la incins cu putin ulei, adaugam bucatile de carne si le prajim la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem bucatile de carne intr-un bol, le condimentam si le acoperim cu folie sau un capac, pentru ca aromele sa se patrunda si carnea sa se fragezeasca.

Curatam si taiem cartofii bastonase, ii spalam si ii prajim in friteuza cand uleiul a atins temperatura setata. Cand sant prajiti ii lasam 1-2’ la scurs, apoi ii rasturnam intr-un bol si ii condimentam.

Servim impreuna cu feliile de carne si muratura la alegere, sau mujdei de usturoi.

Eu am servit la o portie, cate doua gratare, cativa cartofi si o jumatate de gogosar umplut cu struguri.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

ceafa de porc

2

condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

aziz 1

20.03.2011, 14:14

super bun

kamy 1

20.03.2011, 16:34

ioi ce as papaaaa

Adinacarla 1

22.03.2011, 18:28

foarte bun...repede vin la masa

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi, dovleci şi vinete