Ceafa marinata in bere

de ralu_ca in Porc, 10 Noi 2013 | 11114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii ceafa porc
  • mustar clasic
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
  • condimente gratar
  • decor:patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa marinata in bere:

Pregatim bucatile de carne si le crestam cu un cutit, ungem apoi feliile de ceafa pe ambele parti cu mustar din abundenta.

Le-am asezat intr-o tava una langa cealalta si turnam deasupra bere cat sa acopere bucatile de carne. Le-am lasat la temperatura camerei peste noapte. A doua zi le-am scos din bere, le-am lasam la scurs si le-am condimentam si cu sare si piper. Le-am prajit pe gratar de aragaz sau la tava de teflon fara grasime.

Am servit cu cartofi pai, mujdei de usturoi si smantana .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa marinata in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]