Ceșcuțe aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 8218 vizualizari

 

Simplu si de mare efect! Prichindeii vor fi sigur incantati!

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • crema de branza,
  • albus de ou fiert,
  • fasii de castraveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceșcuțe aperitiv:

Se taie capacul rosiilor si se golesc de continut cu ajutorul unei lingurite. Se umplu cu crema de branza preferata. Se prind tortite din felii de albus de ou fiert. Aburii care ies din cescute pot fi facuti din fasii de castraveti. ”Farfuria„ cescutei va fi capacul de rosie taiat, peste el se aseaza cescuta plina si aburinda. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceșcuțe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv