Chec aperitiv

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 4087 vizualizari

 

de foarte mult timp am vrut sa incerc si eu varianta asta a checului si azi l-am facut pentru dimineata, e tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • 10 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • carne de pui fiarta
  • sunculita de pui
  • masline
  • branza
  • cascaval
  • patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper ( eu n-am pus pentru ca n-am voie )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam galbenusurile, laptele, faina si praful de copt, omogenizam compozitia.

Tocam carnea, sunculita, branza si cascavalul cubulete.

Punem carnea, sunculita, branza, cascavalul, maslinele, si patrunjelul tocat marunt, sare si boia  peste compozitia rezultata si amestecam cu usor cu lingura.

Ungem o forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia in forma si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 25- 30  de minute.

Dupa ce s-a copt scoatem din forma.

Se serveste atat cald, cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu cascaval