Chec aperitiv cu piept de pui afumat si porumb

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2016 | 5449 vizualizari

 

Checul aperitiv l-am dus la picnicul bucatarasilor, nu prea s-a mancat prea mult, dar mie mi-a placut, a iesit super bun

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 felii de sunca
  • 1/2 piept de pui afumat
  • 2 linguri de porumb
  • 50 g cascaval delaco
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu piept de pui afumat si porumb:

Faina se amesteca cu praful de copt.

Ouale se mixeaza bine,se pune faina,condimentele si uleiul

Sunca si pieptul de pui se taie cuburi, ceapa verde se taie feliute, porumbul se scurge de zeama,iar cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca toate ingredientele.

Intr-o tava de chec,punem hartie de copt si turnam compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu piept de pui afumat si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

diaconta 1

20.06.2016, 19:00

foarte bun

Bya Ralu 1

20.06.2016, 22:05

multumesc

Lili_bili 1

19.03.2017, 15:28

Varza!!!
Lasa-te de meserie! )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu carne