Eu prepar foarte des acest chec,în special de sărbători.
Până acum l-am preparat cu şuncă de pui în loc de piept de pui,dar am zis să încerc şi varianta aceasta.
Mi-a plăcut ca şi gust dar parcă mai avea nevoie de puţină culoare.
Cascavalul l-am razuit pe razatoarea cu ochiuri mari, iar o parte l-am taiat cubulete.
Pieptul de pui l-am fiert în apa cu sare, apoi l-am taiat cubulete.
Pieptul de pui se poate si praji pe gratar.
Am taiat ceapa verde marunt si am calit-o cu putin ulei împreuna cu ciupercile taiate.
Am pus si pieptul de pui peste ciuperci, am condimentat si la final am adaugat mararul tocat marunt.
Cât s-a racit amestecul, am mixat cele 3 oua, am adaugat smantana si faina.
Peste amestecul de ou am pus cascavalul si pieptul de pui cu ciupercile.
Am omogenizat totul si am turnat într-o tava de chec pe care am uns-o cu unt.
In mijlocul checului am pus ouale de prepelita fierte si curatate.
Am pus la cuptor la 200 de grade, aproximativ 40 de minute.
Este gata când s-a rumenit deasupra.
Chiar daca înca este moale, el va avea consistenta potrivita dupa ce se raceste si cascavalul se va închega.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Poftă bună !!!!