Chec clasic

de Panacris in Prajituri, 8 Iun 2012 | 6661 vizualizari

 

Un chec clasic delicios!:)

 

INGREDIENTE

  • oua 5 bucati,
  • apa 5 linguri,
  • zahar tos 16 linguri,
  • zahar vanilat 1 plic,
  • esenta de vanilie 1 fiola,
  • ulei de floarea soarelui 4 linguri,
  • cacao neagra 4 linguri,
  • zahar pudra ptr decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec clasic:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si treptat se adauga apa si uleiul. Albusurile se bat spuma, se incorporeaza in crema de oua, se adauga esenta de vanilie, un praf de sare si faina cernuta, amestecandu-se uosr pana se incorporeaza toate ingredientele. Un sfert de aluat se amesteca cu cacaua. Se toarna aluatul galben intr-o forma de chec tapetata cu foaie de pergament si se toarna deasupra aluatul de cacao.

Se introduce in cuptorul preincins, cca. 45 de minute la 160 de grade. Dupa ce trece testul cu scobitoarea, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca in forma si se pudreaza cu zahar praf la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec clasic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]