Chec cu branza si caise

de MotanLaOale in Prajituri, 15 Sep 2014 | 13094 vizualizari

 

Inspirat de Rocsi si adaptat de motan. Foarte bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300g branza de vaca
  • 200g zahar
  • 210g faina
  • 50ml lapte
  • 2 plicuri praf de copt
  • 1 lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500g caise
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si caise:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat.

Branza se faramiteaza si se amesteca cu ouale.

Se adauga laptele, praful de copt si coaja de lamaie.

Se incorporeaza faina treptat si se omogenizeaza.

 

Caisele se spala, se rup in jumatate si se arunca samburii.

Se tapeteaza o tava de chec cu unt si faina si se toarna compozitia.

Deasupra se pun caisele si se apasa putin sa intre putin in aluat.

Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se lasa la racit 15 minute si se scoate din tava.

Se portioneaza rece.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu alte fructe dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]