Chec cu cacao

de pity19 in Prajituri, 3 Iun 2014 | 10315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahar + zahar pudra ( pentru pudrat )
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 plicuri praf de copt
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Aluat: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat. Mixam usor pana devine spuma galbuie. Amestecam faina cu praful de copt si turnam peste compozitia de oua, amestecam bine de jos in sus. Separam jumatate din amestec, in una din cele doua adaugam cacaoa si amestecam de jos in sus

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, adaugam amestecul fara cacao si intindem pe toata suprafata, cu o lingura adaugam amestecul cu cacao in linie cu tava (in lung)

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu cca 30-35 minute pana trece testul cu scobitoarea

Cand este gata indepartam cu grija foaia de copt. Pudram cu zahar si servim!

TIPS-URI

1

Este foarte bun langa o cana de ceai cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor