Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la bucatarasi acasa.
Evident ca si astea au plecat la munte, mai putin prima margine si cele 2 felii din poze.
Separam cele 2 oua. Mixam toate albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam galbenusurile, uleiul, zeama si coaja de portocale si mixam in continuare. Cernem faina amestecata cu praful de copt. Oprim cateva linguri din compozitie, pe care le amestecam cu cacao. Restul compozitiei o turnam in 2 tavi unse cu ulei si tapetate cu faina. Turnam pe mijloc compozitia cu cacao, apoi presaram fructele confiate. Cu dosul unei linguri, le presam putin sa intre in aluat.
Dam tavile la cuptorul preincalzit, pana incep sa se rumeneasca usor si trec proba scobitorii.
Scoatem tavile, lasam checurile sa se raceasca in tava 10 min, apoi le scoatem din forma si le lasam sa se raceasca pe un grilaj. Cand s-au racit, le ornam cu zahar pudra.