Chec cu ciuperci si carne de curcan

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 24043 vizualizari

 

Pe gustul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan 300 g,
  • ciuperci champignon 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau 3 linguri,
  • pesmet alb 3 linguri,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • sos de soia 3 linguri,
  • praf de curry 1 lingurita.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciuperci si carne de curcan:

Carnea de curcan se taie marunt, se adauga sosul de soia si praful de curry, se maseaza bine, apoi se lasa la rece cca. 30 de minute sau chiar peste noapte. Ciupercile se curata se toaca marunt si se fierb in apa cu putina sare cca. 15 minute. Se scurg, se amesteca cu carnea de curcan aromata, se adauga ouale, faina, pesmetul, pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se asezoneaza de sare si piper, se pune intr-o forma de chec, apoi se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 45 de minute la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciuperci si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza