Chec cu coacaze negre

de Ramona Dinu in Dulciuri, 8 Iul 2015 | 4645 vizualizari

 

Un chec simplu, usor acrisor si racoritor datorita coacazelor.

 

INGREDIENTE

  • 50 grame Unt (la temperatura camerei)
  • 230 grame Zahar
  • 3 buc. Oua
  • 5 ml Esenta de vanilie (o lingurita)
  • 225 grame Faina de grau
  • 1 plic Praf de copt
  • 125 ml Lapte dulce
  • 100 grame Coacaze negre
  • 20 grame Zahar pudra pentru decorat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu coacaze negre:

Freaca untul cu zaharul.

Incorporeaza galbenusurile pe rand, unul cate unul. Adauga si esenta.

Amesteca faina cu praful de copt si adauga in compozitie, alternand cu laptele.

Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor in compozitie.

Adauga si coacazele, amestecand foarte usor sa nu se zdrobeasca.

Pune totul intr-o tava de chec tapetata cu faina si da la cuptorul incins, la 180 grade, timp de 35 minute.

Verifica daca este bine copt, cu scobitoarea.

Taie felii si serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]