Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100

de amalia01 in Prajituri, 3 Noi 2013 | 14200 vizualizari

 

M-am gandit ca este un moment ce trebuie aniversat cu o reteta pe masura...si cum imi plac dulciurile, am pastrat desertul...Sper sa va placa,deoarece crema de branza cu frisca este savuroasa in combinatie cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri de faina
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri de ciocolata rasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100:

 Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;

Adaugi uleiul,apoi laptele;

Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;

Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;

Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;

In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;

Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);

Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;

Intre timp bati frisca impreuna cu branza;

Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;

Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pessic