Chec cu iaurt si scortisoara

de Corinuta in Prajituri, 24 Noi 2010 | 9450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt
  • 3 oua
  • 40 g unt
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt si scortisoara:

Se bat ouale cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga iaurtul si untul moale si se amesteca bine. Ingredientele uscate se amesteca separat intr-un bol, apoi se adauga incet la cele umede si se incorporeaza usor sa ramana compozitia cat mai aerata. 

Fulgii de ciocolata se pun ultimii. Se toarna aluatul intr-o tava de chec unsa cu unt/ulei si pudrata cu faina si se coace 40-50 de minute la foc potrivit.

Dupa ce s-a racit se poate pudra cu zahar, dar merge si mai bine cu putina miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, la tigaie