Chec de carne

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2012 | 4042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 franzele obisnuite
  • 1/2 kg carne de porc afumata (sunculita taraneasca, kaiser sau jambon)
  • 6 oua
  • 5 catei usturoi
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • o lingura ulei sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de carne:

Painea se taie cubulete, se amesteca cu ouale si se lasa  cateva ore la frigider( eu am lasat 6 ore). Dupa care se adauga carnea taiata bucatele, usturoiul si patrunjelul taiat marunt.
Ceapa se inmoaie in ulei incins si se adauga in compozitie, iar daca ulterior amestecul este prea uscat, se mai adauga un ou. Se potriveste de gust cu sare si piper.

Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu ulei si se coace 30 de minute. Apoi se diminueaza temperatura si se coace pana ce amestecul devine auriu. Se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elucubratiiculinare 1

02.12.2012, 09:11

yammy

MonaMimi 1

02.12.2012, 13:39

Maria68 1

02.12.2012, 20:05

Multumesc pentru comentarii
E tare gustos, merita incercat !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv