Chec de carne

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2012 | 4500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 franzele obisnuite
  • 1/2 kg carne de porc afumata (sunculita taraneasca, kaiser sau jambon)
  • 6 oua
  • 5 catei usturoi
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • o lingura ulei sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de carne:

Painea se taie cubulete, se amesteca cu ouale si se lasa  cateva ore la frigider( eu am lasat 6 ore). Dupa care se adauga carnea taiata bucatele, usturoiul si patrunjelul taiat marunt.
Ceapa se inmoaie in ulei incins si se adauga in compozitie, iar daca ulterior amestecul este prea uscat, se mai adauga un ou. Se potriveste de gust cu sare si piper.

Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu ulei si se coace 30 de minute. Apoi se diminueaza temperatura si se coace pana ce amestecul devine auriu. Se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui