Chec glazurat

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 9084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  8 oua
  • 200 ml apa calduta
  • 200 ml ulei
  • 500 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 500 faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic glazura bicolora
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec glazurat:

Se separa albuşurile de galbenuşuri. Galbenuşurile se amestecă cu 250 g zahar, cu praful de copt,  apa, uleiul şi faina pană se face o pasta.Albusurile le batem spuma cu restul de zahar,dupa care amestecam cu cealalta compozitie.Se tapeteaza formele cu faina,si turnam compozitia in ele.Pastram putina compozitie pe care o amestecam cu cacao.Se toarna apoi in tavi peste cealalta.

Se baga la cuptor 1h,se verifica cu scobitoarea.

Cand se raceste se orneaza cu glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec glazurat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

nadina73 1

26.06.2010, 16:34

si aici am pus se pare ca eram tare indragostitasi am uitat de furci

elena1988 1

02.02.2011, 19:14

adasev12 1

02.02.2011, 19:16

bun si arata f frumos

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie