Chec provensal

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 3140 vizualizari

 

Acesta nu e nimic alta ceva decat un chec aperitiv, este usor de pregatit si bun in orice ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 10 masline negre
  • 10 rosii uscate
  • 1 dovlecel mai mic
  • 200g ton (1conserva)
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 30g unt
  • 3oua
  • 180g faina
  • 1lingurita praf de copt
  • 50g cascaval
  • 150ml lapte
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec provensal:

Se bat bine ouale cu un praf de sare si piper, se adauga faina cu praful de copt, untul topit, laptele, se amesteca bine, apoi dovlecelul si cascavalul rase, maslinele, rosiile si rozmarin taiate marunt, tonul din conserva cu tot cu ulei, se omogenizeaza totul bine, se condimenteaza daca e cazul, apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt (daca aveti tava de silicon,nu mai e nevoie de hartie) si se lasa la cuptor 50 min., facand testul cu scobitoarea.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec provensal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat cu rosii si avocado